Филмска Недела во кино Браќа Манаки, не пропуштајте ги најголемите хитови

Кино „Браќа Манаки“ од утре почнува со работа проследете ја неделната програма.

За редовните филмски проекции билетите чинат од 100 до 200 денари, а за детската програма чинат од 100 до 180 денари. Купете си билети еден час пред проекциите во кино Браќа Манаки!

16.01.2024, вторник

 • 18:00 „Биби и Боби: Звуците на Новата година“ (Влезница: 100 мкд)
 • 19:00 „Биби и Боби“: Звуците на Новата година“ (Влезница: 100 мкд)
 • 20:00 „Празник на Трудот“ (Влезница: 100 мкд)

17.01.2024, среда

 • 18:00 „Maша и Медо“ (синхронизиран на македонски – Влезница: 100 мкд)
 • 20:00 „Празник на Трудот“ (Влезница: 100 мкд)

18.01.2024, четврток

 • 18:00 „Смрдливците – Добредојдовте во Смрдивил“ (The Ogglies – Welcome to Smelliville – Влезница: 100 мкд)
 • 20:00 „Само не ти“ (Влезница: 200 мкд)

19.01.2024, петок

 • 18:00 „Смрдливците – Добредојдовте во Смрдивил“ (The Ogglies – Welcome to Smelliville – Влезница: 100 мкд)
 • 20:00 „Само не ти“ (Влезница: 200 мкд)

20.01.2024, сабота

 • 18:00 „Биби и Боби“: Звуците на Новата година“ (Влезница: 100 мкд)
 • 19:00 „Биби и Боби“: Звуците на Новата година“ (Влезница: 100 мкд)
 • 20:00 „Само не ти“ (Влезница: 200 мкд)

21.01.2024, недела

 • 16:00 „Биби и Боби“: Звуците на Новата година“ (Влезница: 100 мкд)
 • 17:00 „Биби и Боби“: Звуците на Новата година“ (Влезница: 100 мкд)
 • 18:00 „Maша и Медо“ (синхронизиран на македонски – Влезница:100 мкд)
 • 20:00 „Само не ти“ (Влезница: 200 мкд)

Не чекајте, резервирајте ги вашите билети веднаш и придружете ни се во филмската магија. Се гледаме во Кино ,,Браќа Манаки” за уште едно несекојдневно филмско искуство!