Работа на каса – 3 лица: АНДРЕА ПРОМ – ланец на маркети во Битола

Ланец на маркети во Битола – АНДРЕА ПРОМ има потреба од нови вработени особено ли за работа на каса со и без искуство (пријавените со искуство ќе имаат предност.)

Одлични услови, уредно законски пријавени.

За повеќе информации слободно јавете се на следниот телефонски број:
078312860