Најди Работа – Биохемичар

Занимање:Биохемичар
Објавен на:10.01.2024
Валиден до:24.01.2024
Правно лице:Приватна здравствена установа-специјалистичка oрдинација по неврологија со биохемиска лабораторија Д-Р БОГОЕВСКИ Битола Организациона единица биохемиска лаборатотија Битола
Место:Битола
Општина:Битола
Адреса:КОЧО ЧОЛАКОВ 13
E-mail:drbogoevski@yahoo.com
Телефон:070339996
Забелешка:Потврда за 1 година работно искуство по надзор на специјалист медицинска биохемија Вид завршено образование Дип.Инженер по биологија-биохемиска физиолошка насока,Магистер по фармација