МК – ЕКОПАК ДОО Битола има потреба од општа работничка за во печатница

МК-ЕКОПАК ДОО Битола има потреба од:

  • општа работничка за во печатница

Нудиме:
-работа само прва смена – од понеделник до петок
-солидна плата
-платени придонеси
-годишен одмор
-К15

Бараме:
Одговорна личност која сака да биде дел од нашиот тим. Предност имаат кандидатите со претходно работно искуство.

Сите заинтересирани кандидати можат да го испратат своето CV на следниот маил: mk-ekopak@t.mk