Ланец на маркети во Битола – АНДРЕА ПРОМ има потреба од продавачка

Ланец на маркети во Битола – АНДРЕА ПРОМ има потреба од продавачка, со или без искуство (пријавените со искуство ќе имаат предност.)

Локациите на маркетите се наведени на сликата.

За повеќе информации јавете се на следниот телефонски број:
078 312 860