На последниот контролен натпревар Пелистер го победа ФК Вардар Неготино

Последниот контролен натпревар Пелистер го заврши со победа од 2:0 против ФК Вардар Неготино.

Следно играат повторно на домашен терен против екипата на ФК Беласица на 18.02.24 во 14:00 часот и воедно го започнуваме стартот на втората полусезона.