(Фото) Традиционален Празничен Момент – ФК Пелистер за Василица

ФК Пелистер отсекогаш ги негува традициите поврзани со одбележувањето на најголемите и најубавите празници кои се вкоренети во нашата христијанска вера.

Нашите фудбалери и раководството на клубот по повод Василица, се собраа и го одбележаа денот и празникот со традиционално вртење на мазникот.

Оваа година паричката падна во нашиот нов сектор за маркетинг со помош на кој претходно го добивме нашиот прв спонзор Евротип.

Заедно до многу нови успеси и за многу години Василица!